Sunday, July 31, 2011

Ultras Malaya Hacked Singapore Website??

Assalamualaikum... =))

Web kereta popular di Singapore telah di hack oleh orang yang dikenali dengan M43L Tro0P3rs. Ehhh comrades, jangan melenting dulu, saja letak tajuk yang bikin panas tuh. Hehee... Lagipun Ultras Malaya terkena tempias gak dalam activity menghack tu bcoz chant dorang yang sangat la ganas telah menjadi background music for dat hacked website. Pastu siap letak gamba my favret player, Safee Sali. Iskkkkk3x. Tak percaya??? Click www.singaporecarsonline.com



So Honey yakin dan percaya tujuan menghack ni adalah disebabkan oleh kekalahan Malaysia ke atas Singapore pada aksi kelayakan Piala Dunia 2014 Zon Asia. Lagipun chants Ultras Malaya tu berkaitan dengan perlawanan baru-baru ni.

Ultras Malaya Ekor Harimau Malaya (2x)
Kami turun ke Bukit Jalil,
Satu jiwa sokong Malaysia,
Singapore han***g dibunuh saja!!!!

Ultras Malaya during Malaysia vs Singapore at SNBJ
(Credit to quikFINGER)
Tapi Honey tak yakin dan tak percaya bahawa kerja menghack ni dilakukan oleh orang Malaysia. Lebih-lebih lagi oleh comrades Ultras Malaya. Sebab apa, sebab kita semua redha dengan keputusan baru-baru ni. Lagipun Malaysian mana suka main hack-hack ni kan. Hehee.

Honey boleh buat andaian, ni kerja Singaporean itu sendiri yang sengaja untuk menambahkan api yang sedang marak. Takpun kerja dari negara seberang yang memang suka mengapi-api kan kita, Malaysia dan Singapore. Dan maybe, ni hasil karya puak-puak yang dengki dan tak suka dengan Ultras Malaya. Hihihihiii... So takble nak kata apa, juz wait n see. Persoalan akan terjawab jua.

Wallahualam.... =)

Updated: Web tu dah clean n clear. Berjaya dibaik pulih..hehe (1 August 2011)

Apa Kata Honey : Jangan komen lebih-lebih Honey, nanti tak pasal-pasal Blog ni pulak kena hack...hehehe


Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


4 Responses So Far:

Abang Suara said... Reply Comment

hebat yg hack ni.hahaa

Honey IsyQi said... Reply Comment

tu la pasal...nak berkenalan pulak dgn dia...=p

Anonymous said... Reply Comment

bukan org msia yg buat keje bodoh ni.bodoh!!

Anonymous said... Reply Comment

UltrasMalaya.net hacked in return.

http://gptindustries.blogspot.com/2011/08/checkmate-ultrasmalayanet.html

http://www.asiaone.com/News/AsiaOne%2BNews/Singapore/Story/A1Story20110813-294348.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters