Tuesday, July 26, 2011

Hubungan Khairul Fahmi Dan Tunangnya Bermasalah???

Assalamualaikum... =))

Belum habis lagi kisah panas time di Singapore aritu, sekarang ada lagi kisah panas pasal Harimau Malaya. Pasal penjaga gol terkenal kita tu, Khairul Fahmi. dengan tunang dia, Elia. Eh2 sejak bila pulak Honey jadi minah gosip ni..... Iskkkkkk ntahlerrrr.... Malas nak cakap banyak-banyak, tengoklah kat bawah ni dan anda nilai sendiri

Printscreen dari Facebook Elia

Waduh-waduh apa sudah jadi??? Itu sudah betul-betul marah sampai post kat public!! Menurut beutifulnara.com, hubungan mereka dikatakan retak akibat orang ketiga. Khairul Fahmi dikatakan kantoi keluar dengan awek lain (Dahlia) baru-baru ni, lagi cun dah howt dari Elia tu. Betui ke???? Hanya ALLAH SWT saja yang tau.

Ni gambar awek tu, Dahlia, lawa jugak


Credit to Uncle Google
Ini plak entry terbaru dari Elia kat blog dia, Doaku Buat Kekasih. Tapi entry pasal doa tu tak cukup untuk menunjukkan keretakan hubungan mereka. Bagi Honey, doa tu memang patut pun diamalkan oleh semua orang, sebab apa, sebab kita tidak tahu adakah si dia tu benar-benar jodoh kita. Even yang dah berkahwin pun still boleh bercerai kan. Iskkkkk harap dijauhkan dari semua itu. AMIN

Macam orang lain jugak, Honey doakan hubungan Apex dan Elia ni akan berkekalan. Kalau ada jodoh tu tak kemana. Yakinlah dengan ketentuan Allah, buat Solat Istikharah, selalu berdoa dan berpegang dengan kata-kata ni,

"....... Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui".

credit to jejariruncing.blogspot


Kalau nak tengok komen2 panas lak, ble click page Abg Nara ni...peace...

Apa Kata Honey: Khamis ni Malaysia vs Singapore weiiii... Hopefully benda ni tak menggangu emosi dan prestasi Apex. Go Harimau Malaya!!!!




Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


9 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

betul ke???teruknya apex ni :(

Anonymous said... Reply Comment

bagus aku suka.pompuann tu tergegeh sgt dgn apex..

Hazwan Arif said... Reply Comment

dh banyak baca pasal ni..mybe sbb tu kot prestasi dia menurun..

Abang Suara said... Reply Comment

wahhhh patut lain mcm

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Hazwan Arif

ntahlerr...maybe...tp xble nak assume mcm ni gak...tngu je la esok camna...

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Abang Suara

ape yg lain mcm tu abg suara??? =p

Anonymous said... Reply Comment

aku suke gosip...wakakakkaa thanks honey isyqi

Anonymous said... Reply Comment

nyummmnyummnyummmm...nak dahlia nyummm3

Anonymous said... Reply Comment

Bagi ruang dan masa buat mereka..tapi jika xde jodoh..mungkin ada hikmah disebaliknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters