Saturday, July 30, 2011

Kalah Tapi Menang, Menang Tapi Kalah

Assalamualaikum... =))

World Cup 2014 Qualifier (Zon Asia), Agregat Malaysia(4) vs Singapore(6), Malaysia tak dapat melayakkan diri ke peringkat seterusnya. Kecewa la jugak, tapi apa boleh buat, takde rezeki, cuba lagi yer Harimau Malaya.

Actually Honey malas nak menulis malam ni, letih sangat-sangat, idea pun tarak. Tapi tetiba lak tadi Honey terklik 'New Post' at the right top of dis page. So alang-alang dah berada kat post editor ni, teruskanlah menaip dengan  jejari yang berat.

Game Malaysia vs Singapore semalam. Honey malas nak komen, nanti kalo start komen, memang takkan abeh sampai ke World Cup Qualifier 2018. Orang ramai pun tau ape yang berlaku kat SNBJ semalam, kan3x. Salute pada 90 000 rakyat Malaysia yang datang. Bangga dengan korang semua. Yeahhhhh (ntah ape Honey mengarut dan merepek dah ni).

Kepada sesiapa yang baru baca entry Honey, maybe 2bulan akan datang, ataupun 2tahun or 5tahun, tak pun sampai 2018 (sebab baru search kat google pencapaian Malaysia pada World Cup Qualifier 2014), u all bolehlah click link ni untuk dapat gambaran sket macam mana perlawanan pada 28 July 2011 itu.

So malas nak type banyak-banyak, Honey juz nak cakap sket, Malaysia kalah tapi menang. Menang sebab bermain secara profesional, Menang sebab berjaya mencuri hati 90 000 rakyat negara ini untuk menyokong. Singapore lak Menang tapi Kalah. Sebab apa, sebab menggunakan taktik ntahapehapentah jer untuk melengahkan masa. Pemain Singapore juga berjaya menjadi pelakon dan sarkis terhandal di rantau ini. Syabas!!!!

Tak macam game kat Jalan Besar Stadium aritu, kali ini Honey langsung tak nanges. Kecewa pun sket-sket jer. Honey terima dengan hati terbuka segala keputusan, segala ketentuan ALLAH SWT. 

K la, nak chow. Thanx la sebab membuang masa korang baca benda merepek dari Honey ni. Hahahhaa... Maybe kalau bangun pagi esok Honey akan betulkan segala tatabahasa, susunan ayat dan apa saja untuk entry ni (99% takkan betulkan pun, 1% Honey akan baca dan edit balik entry ni...hehe peace)

Before undur diri, nak share satu gambo yang sangat menarik. Honey suka sangat part ni, time Safee Sali n Amirul buat percubaan ke tiang gol, tapi sayang, takde rezeki, kaki depa pun xkena bola.

Credit kepada empunya gamba (tak tau gamba sapa ni)
Ini pulak bideo time nyanyi lagu negaraku. Bergema, kagum!!! CLICK HERE

video
NEGARAKU

MALAYSIA TANAH TUMPAH DARAHKU
SELAMANYA HARIMAU MALAYA

Apa Kata Honey: Kalau penat + mengantuk memang takble nak perah otak. No Idea. Peaceee




Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


1 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

merepek ke? ok je..ko mmg terbaek r honey..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters