Wednesday, August 29, 2012

Tabita Skin Care Original Paling Murah (Exclusive Set RM290)

Assalamualaikum dan Salam Syawal Semua... =)

Update: Tabita ni dah ada orang beli. NOT AVAILABLE anymore. Ramai jugak yang SMS tanya pasal benda ni. Hot item rupanya... Thanks melawat blog Honey IsyQi. Take care peoples!!! =)

Anda tercari-cari Tabita Set Original paling murah di pasaran? Hahh ini dia... Dengan harga RM290 anda ble dapatkan Exclusive Set!!! Asli dari Indonesia...

Tabita Exclusive set baru pakai 2 HARI jer. Still nampak baru dan macam tak pernah pakai langsung!! Tak percaya tengok gambar ni. ORIGINAL tau!! =)

Set Tabita Exclusive Original - RM290 only!!
Daily Cream
Nightly Cream
Cream Ori yer. Perhatikan logo tu... =)
Actually ada sorang hamba Allah ni yang nak promote kat blog. Dia dah pakai Tabita Set ni tapi tak tahan dengan kesakitan yang dialami di muka. Mabe dia bukan seorang yang sanggup untuk bersakit2 demi kecantikan. As u know, Beauty is Pain...

Kalau Hani baca testimoni pengguna Tabita kat internet, kebanyakan memang akan mengalami kesakitan dan kulit menggelupas, itu adalah perkara normal, proses pemulihan kulit. Mereka kata la, Hani tak tau, xde experience. Selepas 10-20 hari, kulit akan kembali normal, putih, jerawat hilang dan jadi cun melecun gittew. Tak pecaya korang try la google pasal Tabita ni yer. 

Hamba Allah ni kata, kalau beli kat pasaran untuk Exclusive set ni adalah dalam RM400++. Tapi dia jual murah sebab dah pakai 2hari. Pakai 2HARI je you all, tak effect pun kualitinya. 

Cepat Cepat, siapa cepat dia dapat!!! Harga RM290 tu termasuk pos skali. Order hari ni, esok boleh dapat. InsyaAllah..


Gambar latest, dah siap bungkus u all. Tinggal pos jer...

Ni info sket, dapat dari uncle Google...

TABITA Skin Care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang anda alami, seperti: Menghilangkan jerawat, Meratakan lubang bekas jerawat, Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata, Menghilangkan bekas jerawat, Memutihkan kulit, Memberbaiki kulit kusam, Mencerahkan warna kulit, Mengecilkan pori-pori, Membuat kulit nampak bercahaya, Meremajakan kulit, Menegangkan kulit, sehingga anda kelihatan lebih muda.

ApaKataHoney : Dapatkan wajah berseri-seri dengan Tabita Skin Care... hihiii tolong promote jer...



Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


46 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

RM 290 jer set exclusive? Murahnyewww... I dah order yg regular jer RM370..ruginyewwww :(

Anonymous said... Reply Comment

dear..i dah sms u..respon please..

TABITA SKIN CARE said... Reply Comment

Perkenankan kami untuk memperkenalkan produk perawatan kecantikan kulit dan wajah Tabita Skin Care

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: Menghilangkan Jerawat Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah Pigmentasi atau warna kulit tidak rata Menghilangkan Noda bekas jerawat Memutihkan Kulit Memberbaiki Kulit Kusam Selain itu, TABITA SKIN CARE juga dapat berfungsi untuk: Mencerahkan warna kulit Meremajakan Kulit Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.

Tabita skin care merupakan produk kecantikan yang mengandung ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skin care sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Tabita skin care juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skin care yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.

Tabita skin care dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah: Jerawat, Flek-flek karena matahari, Pigmentasi atau warna kulit tidak rata, Noda bekas jerawat, Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat, Kulit kusam. Namun hati-hati, produk Tabita Skin Care selalu menupdate kemasannya secara berkala untuk menghindari pemalsuan. Pastikan anda membeli produk Tabita yang asli.

Masnah Jali said... Reply Comment

Kita pun nak trylah tabita ni. jerawat kita banyak dan besar2. tak apa ke klu guna produk ni

Masnah Jali said... Reply Comment

Kita pun nak trylah tabita ni. jerawat kita banyak dan besar2. tak apa ke klu guna produk ni

iLink said... Reply Comment

Tabita Skin Care yang asli secara berkala berganti packaging & logo untuk menghindari pemalsuan. Belilah produk Tabita Skin Care yang asli, hindari produk palsu!!!

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Masnah Jali

akak boleh la try..tanya mana2 dealer..sy bukan dealer utk tabita ni, juz tolong jual jer.. =)

Tabita Skin Care said... Reply Comment

@Masnah Jali

Tabita skin care merupakan produk perawatan kulit yang menggunakan bahan-bahan alami, sehingga merawat wajah anda tanpa ada efek samping. Tabita Skin Care diracik dengan menggunakan bahan-bahan alami seperti kolagen, serbuk mutiara, Japanese Tea, Japanese Papaya, Vitamin C dan Vitamin E.Tabita tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON.

Haris Zuhaina said... Reply Comment

http://geniusqarissa.blogspot.com/2012/03/apalah-nasib-identiti-saya-di-curi-lagi.html

Perlu penjelasan dari U all... TQ tgh mencari2 juga ni...
TQ

Supplier TABITA SKIN CARE Indoensia said... Reply Comment

Kami adalah distributor resmi produk untuk perawatan kecantkan kulit dan wajah TABITA SKIN CARE. Produk TABITA yang ami jual dijamin ASLI dan Original. Tabita Skin Care merupakan cream perawatan kecantikan yang berfungsi ampuh untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah. Untuk informasi dan pemesanan silahkan hubungi : Tatha, Telp/SMS +6285710813663, PIN BBM 285cd1bd, Website : http://www.agentabitaAsli.com

RinaShafie (FreeLance MakeOver) said... Reply Comment

Askum,ade lg x set esklusif rm290 nie,pm sy or wsapp 017-9841126

RinaShafie (FreeLance MakeOver) said... Reply Comment

Askum ade lg ke set esklusif rm290
pm plz ,sms or wsapp 017-9841126 -rina

Naddy said... Reply Comment

salam...ade lagi tak tabita ni?

Naddy said... Reply Comment

salam..nk tnya..ade lagi x set exclusive ni?

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Naddy

Waalaikumussalam...sori tabita dah xde..aritu ada 1set jer dah jual kt org... =)

lisa alisyah said... Reply Comment

betul kah tabita dijamin aman??.jikalau aman,knp tabita tak didaftarkan dibadan pengawasan obat dan makanan??

Zakiah Zakaria said... Reply Comment

siapa yang nak order boleh order dgn sy... sy akan ke jakarta pada 9hb feb.. mmg tgh kumpul order skrg.. RM280 per set.. x ambil untung just tlg belikan plus transportation charges... tp klu more than 20 order maybe ada la sikit untung drp sy... call me 0173505488 izza.. no worries.. guaranteed delivered! bole call office sy juga...

Zakiah Zakaria said... Reply Comment

Boleh order dgn sy.. sy akan ke Jakarta 9hb feb.. now tgh kumpul order.. RM280 per set.. x ambil untung just tlg belikan dan transport cost sedikit... cuma kalau ada order lebih 20 unit maybe ada ckit la untung sy... 0173505488 zakiah.. office no 03-7717 2675 scomi berhad

Unknown said... Reply Comment

Assalamualaikum..saya nak jual tabita skin care set regular (original) dengan harga RM 290.. baru beli tp x bersedia nak pkai..sesiapa berminat boleh sms sy erin o173595269

Gadih Lambah Anti Koruptor said... Reply Comment

hati hati produk tabita skin care palsu

ciri ciri tabita palsu
1. tabita asli dibawah botol smooth lotion tertulis "LS" yang palsu "TBT"
2. Facial Soap yang palsu lebih encer, yang asli kental
3. Smooth lotion yang pasli lebih hitam dan berbau tajam
4. Night cream yang palsu berwarna Bright White, yang asli pearl white

Anonymous said... Reply Comment

Ada lg x?

Anonymous said... Reply Comment

sila add fb saya Anggun Latisya untuk pembelian tabita n pakaian/tudung wanita.

Anonymous said... Reply Comment

sy ada jual produk tabita exclusive rm330/set secara pre-order. blh sms/whatsapp 0162122427 utk order. tq

Anonymous said... Reply Comment

Masih ada lg ker? Sy berminat 0177117122 leen

Zakiah Zakaria said... Reply Comment

@Zakiah Zakaria

Phone no updated : 012-291 4560

Call/Whatsapp/SMS me for order!

Zakiah Zakaria said... Reply Comment

@Zakiah Zakaria

Updated phone no

012-291 4560
office still the same

Zakiah Zakaria said... Reply Comment

@Anonymous

RM 300.00 (exclusive set)
RM 280.00 (regular set)

Call/sms/whatsapp me to order

012-291 4560,
office : 03-7717 2675

Zara Luthfea Ar Rayyan said... Reply Comment

Tabita Exclusive Original set
Hanya RM290 (free postage)

Sms/whatsapp/viber (Zara)
017-3186543
Cepat ye sebab stock tak byk..

Zara Luthfea Ar Rayyan said... Reply Comment

Tabita Exclusive Set (Original)
RM290 (free Postage)

Whatsapp/sms/viber : 0173186543

Zara Luthfea Ar Rayyan said... Reply Comment

Tabita Exclusive Set (Original)
RM290 (free postage)

Whatsapp/sms/viber
0173186543 (zara)

Anonymous said... Reply Comment

Saye nk..ada lg x?

Anonymous said... Reply Comment

Tabita executive original set rm290 (exclude postage)
Hurry... Very limited stock...!!
Sms/whatsapp/viber 0173186543 (zara)

Anonymous said... Reply Comment

-salam set tabita regular ..yang pasti original..hanya RM170..
Pembelian secara borong di terima..harga yang murah menati anda..


Zara Luthfea Ar Rayyan said... Reply Comment

Tabita RM290.
Jom tengok kat sini >>

http://tabitaskincareskypark.blogspot.com/

Pae said... Reply Comment

Salam.. I ada jual tabita original
Exclusif just for 310
Regular set just for 280
Just me a call ok..0126425039-mia arabella:)

delima intanpayung said... Reply Comment

Salam.i ada jual tabita skin care
Cod area johor bahru
Exclusive set rm310
Trial set rm180
Call or wassap : 011-18671544 elly

nor kosmetik said... Reply Comment

set tabita ekslusif original...rm 290
beli 3 set rm 260 satu set..
beli 5 set rm 250 satu set
beli 6 set rm 240 satu set
beli 7 set rm 230 satu set
semua di atas adalah set tabita ekslusif.....
call or wassap nor...0194803904

Anonymous said... Reply Comment

TABITA Set Reg (RM290)
TABITA Set Exc (RM320)
TABITA Ser Travel(RM170)
Berminat??
SMS/Whatsapp : 018-2880746

Anonymous said... Reply Comment

FACEBOOK ANIS BPC FULL: TABITA ORIGINAL
TRIAL RM130
EXCLUSIVE RM280

CONTACT ME NOW!

Lovely Lisz said... Reply Comment

Hi, i nak tanya yang ni original from indon ke? How to order?

Lovely Lisz said... Reply Comment

Hi, i nak tanya yang ni original from indon ke? How to order?

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Lovely Lisz

hai sis... tabita ni dah tak available.. yup origin indon.. =)

Rr.Mayank Oktavz said... Reply Comment

kalo saya mau order dalam rupiah jadi berapa? ke jakarta

Grosir Tabita Skincare said... Reply Comment

HiIsyQi,

Perkenalkan, kami merupakan distributor resmi Tabita Skin Care di Indonesia. JIka berminat kami ingin menawarkan kerja sama untuk menjadi reseller kami. Harga yang kami tawarkan sangat bersaing karena kami disupply langsung oleh produsen Tabita.

Untuk informasi leibh detail silahkan PM
sms : 0812-9613-1999
Pin BB : 265E2611
www.thebeautylock.com

Terimakasih.

Itariza Iza said... Reply Comment

Cm mana nk order

Itariza Iza said... Reply Comment

Cm mna nk order? Sya kt johor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters