Wednesday, July 27, 2011

Tiket Malaysia vs Singapore HABIS!!!!

Assalamualaikum... =))

Dah beberapa ari ni Honey busy melayan memberssss yang dok tanya pasal tiket, harga berapa, beli kat mana, pintu mana, dan macam-macam lagi. Dah jadi macam kaunter pertanyaan la pulak. Hahahaaa... Tapi baguslah, Honey suka sangat bcoz ramai yang berminat untuk pegi sokong Harimau Malaya esok (28 July 2011).

Untuk arini, 85000 tiket dah habes dan licin, terharu tau Honey bcoz ini bukan game FINAL ataupun perlawanan di antara KELANTAN dan TERENGGANU. Dis is juz world cup qualifier, juz 2nd round, belum masuk group lagi. Tapi Alhamdulillah, semua rakyat Malaysia dah mula menunjukkan sokongan kepada Harimau Malaya, satu perkembangan yang positive gittew... Huhuhuu

Sejak semalam, semua status member kat FB bengang sebab tiket abeh. Dah Q berjam-jam, last-last takdak tiket. Hahahha sabo je la... 
Gambar untuk 27July 2011. Credit to Dodi
Actually, Honey ada perkhabaran gembira untuk korang semua. Esok TIKET ADA LAGI, jual kat Bukit Jalil. So lepas Subuh jer cepat-cepat beratur kat depan kaunter tiket. Jangan biarkan ULAT TIKET mendominasi keadaan. Go Go Gooooo!!!

Tapi, kalau tak dapat gak tiket, bersedialah untuk panjat pagar. Rendah jer kot pagar SNBJ tu. Lagi tinggi pagar stadium Shah Alam. Hihihii... Opssss bukan Honey yang ajar ok..lalalalalaaaa. Tak pun beli je la dengan ulat tu, prepare dwet banyak-banyak la.....

Honey dah tak sabar tunggu esok. Misi membalas dendam akan bermula beberapa jam lagi. Ayuh Harimau Malaya. Kepada semua penyokong, doakan kejayaan pasukan kita. Hahh diingatkan lagi, jangan lupa untuk solat Maghrib berjemaah kat SNBJ nanti, InsyaAllah kemenangan menjadi milik kita. Target berapa gol???

3-0
Tak mustahil kan???
Tidak mustahil kan??? Selamanya Harimau Malaya, Selagi kita bernyawa, Oh Malaysia, Kau Kebanggaanku.... =)

Apa Kata Honey : Malaysia 3 - Singapore 0... InsyaAllah




Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


3 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

yessssssssssssssss.....tiket ada lagi!

Sue Tarmizi said... Reply Comment

terbaik honey!!!
insyaallah esok malaysia menang!!!
same2 berjemaah kt SNBJ ^_~
-NOR SHUHADA TARMIZI-

Hazwan Arif said... Reply Comment

kalo tangkap ulat tiket tuh...pastu rampas tiket dr dia..aci ke x eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters