Saturday, March 31, 2012

KOREA | Marvellous Holiday (Part 1)

Assalamualaikum... =))

Last 2weeks im goin to one of the nicest and nyaman place, Korea. Most of my friends asking whether its for Company trip or for urusan kerja. Hehe no la my friend. Honey pergi sana selepas berjaya mengumpul duit syiling banyak-banyak, pastu kuarkan duit tabung yang disimpan sejak kecil lagi..opssssss hahahahaa...

Entry for 8D 6N in Korea, also some simple & useful tips --> Click Here =))

DAY 1 : KLIA, MALAYSIA

Flight from KLIA, Malaysia to Incheon, Korea. Duration : 6hours.
Redy tuk berlepas...hihi
My entertainment during 6hours journey

Seaweed Porridge

DAY 2: SEOUL, KOREA

Welcome to Korea!!! We are invited by Mr Vincent, our Korean tourist guide. Suhu kat luar sangat rendah, brrrrrr...menggigil satu badan...=]
10 March 2012 - 6.22am - 1 degree C

Mr. Vincent
From Incheon airport, we go straight to Woongjin Playdoci. Playin with snow, sangat cejuk time ni, tp besh!! Macam kanak-kanak riang je... hihihi



Kanak-Kanak Ribena...=0
Then, pass by the Korean President Office Blue House or Cheongwadae. Kalau kat Malaysia is Putrajaya la...

Blue House


Our group

DAY 3: JEJU-DO, KOREA


DAY 4: SEOUL, KOREA

Wake up early in da morning, packing then goin to Jeju Airport. So sad to leave beautiful and nyaman Jeju-Do. Kalo ikutkan hati nak stay terus jer kat Jeju. Hehe...

From Gimpo Airport, Mr. Vincent bring us to National Folk Museum.
The National Folk Museum of Korea
Honey
Outside Museum





Pastu goin to Itaewon for lunch. Sangat eksaited u know bcoz dapat makan ayam. Before ni kat Jeju makan Korean foods jer, tekak dah takble terima. hahaa


Tips for backpackers and independent travellers yang nak Halal's foods kat Korea, korang ble datang pegi area ITAEWON ni. Korang ble pilih macam-macam foods, from Korea for sure, India, Thailand, Pakistan, Italy, France, London and more. Malaysian foods?? Not rely sure, macam takde jer. Wait for me jual Nasi Lemak kat sana..hihihii

For me la, Itaewon is very unique in Seoul where one can meet people of diverse nationalities and cultures. Dan ada joke yang quite popular laaaa, saying that international residents may not know Seoul, but they know Itaewon. Hihihii...
Itaewon

Halal's Foods in Itaewon
After lunch, we were goin for Solat Zohor + Asar at Seoul International Mosque. Seb baik la musafir, dapat Jamak and Qasar. Kitorang juz jalan kaki jer dari tempat makan ke masjid, ble hayati keindahan Itaewon ni...=


Mosque
After solat, Mr. Vincent guide us to Namsangol Hanok Village. The traditional house, where we can get a glimpse of the culture, environment and also the life of Korean Peoples.
Namsangol Hanok Village
Cantik
These traditionally Korean houses were built of materials that came from local environment. Usuallay the used wood, stone and paper.
Korean Traditional House

Mr Vincent explain about Kimchi hut (or Kimchi House) where large jars of kimchi are buried inside 
Seoul Tower at da back...

Dah penat berjalan, plan to have some rest but Mr Vincent bawak pegi shopping kat Dongdaemun lak. Then he said there's one of the cheapest shop to buy souvenir, at Doosan Tower. Tapi bukak pukul 7.30pm, so terpaksalah tunggu. Bukan kitorang jer, Korean people pun tunggu gak kat luar kedai tu. When it start open, all of them rush into da shop. Woww!!
Dongdaemun
Shopping at Dongdaemun
Waiting at Doosan Tower
Yeay open already!! Serbu!! 
Ramainya orang...
Souvenir Shop


Then for dinner, we all served with Ayam Ginseng Soup, sangat yummy tapi tak abeh. Korang tengoklah ayam dia yang sangat besar itu..
So many Ginseng...
yummy2 
1/2 chicken served for 1 person?! burpppp...
End of da day, baru nak pegi check in at Ramada Seoul Hotel kat Gangnam-Gu. Otw balik, Mr Vincent explain yang Gangnam-Gu ni merupakan kawasan Elit di korea, memang ramai orang kaya korea kat sini. Kereta lamborghini pun berlambak-lambak ditambah lagi dengan kereta mewah yang lain.

Fuhhh penat, tapi enjoy!!! Gud Nite Gangnam-Gu!!! =)) 
Ramada Seoul Hotel, Gangnam-Gu
Sweet Dreams =)
More About Korea Vacation!!!
Catch me here Honey IsyQi Corporation. Take Care peoples!! =)
Apa Kata Honey: More pictures on my FB: Holiday at Seoul, KOREA



Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


7 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

menarik entry awk! ;)

Anonymous said... Reply Comment

cantik la dear. cover photo baru kan?

Afiq Flanker said... Reply Comment

menarikk..

Anonymous said... Reply Comment

canteknyaa gambar2 awk..

Anonymous said... Reply Comment

comelnya honey isuqi..

Ihsan Arifin said... Reply Comment

fuh ni yg nak kene pegi ni haha

Anonymous said... Reply Comment

ni yang teringin pergi bercuti di korea.jealos dengan awk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters