Tuesday, August 2, 2011

Cintaku Sampai Ke Ethiopia

Assalamualaikum... =))

Whats up frenz??? Honey sekarang tengah berusaha untuk menghabiskan 10cucuk satay yang beli kat bazar tadi. Siyessss tong dalam perut dah full... Banyak sangat melantak makanan time berbuka tadi... Adooooiiiii buncitttt peyot...

Sambil makan-makan satay di malam yang hening, tetiba lak Honey ternyayi satu lagu ni, macam besh jer. Tapi nyanyi 3perkataan jer la dan diulang-ulang sampai abeh 4cucuk satay (adesss ada 6 lagi). Tak hafal, dan tajuk lagu pun tak tau. Wat i know, "Jangankan Gunung Fujiyama, lalalalalaaa ku ikut lalalaaaa"...

Oleh sebab lagu ni cambesh, Honey pun type "Jangankan Gunung Fujiyama, lalalalalaaa ku ikut lalalaaaa" kat Uncle Google. Yesshhh dapat pun.... Video dan Lirik sekali... Layanzzzzzz...heheee =p

Lirik Lagu Cintaku Sampai ke Ethiopia – Ria Refty Fauzy

Kalau kau benar sayang padaku..
Dan kalau kau benar cinta..
Ucapkanlah..janji setiamu..
Kalau kau benar sungguh mahu..
Semua milikku untukmu..
Jiwa dan ragaku..semuanya milikmu..

Bukanlah emas permata..(intan berlian)
Juga bukan gemerlap dunia..(bintang-bintang)
Bulan madu..aku pun tak minta..
Asalkan kita dapat berdua..
Aku pun bahagia..
Ke mana pun kau pergi.. ku kan ikut kamu..
Walau..ke hujung dunia..

Jangankan gunung Fujiyama..
Puncak Himalaya ku ikut kamu..
Jangankan ke Kemboja..
Ke Ethiophia ku ikut kamu..
Kalau memang kamu cinta aku..
Ke kutub utara..aku ikut kamu..

Jangan..jangan..janganlah kau ragu ragu sayang..
Jangan..jangan..jangan ragu kan cintaku
Jangan..jangan..janganlah bimbang dan ragu sayang..
Sungguh mati..aku cinta kepadamu..
SEKIAN
Hohohooooo.... lirik dia cam lawak je kan. Eh2 bukan2....jiwangz berkarat kan??? Tapi kalau dah dengar lagu dia, suwettt jer.... dan comel dan cute...heeheee
JOM DENGAR!!!! ==>> Cintaku Sampai Ke Ethiopia
video
Apa Kata Honey: Mode : Lagu Dolu-Dolu....



Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


5 Responses So Far:

3viL X eIjI said... Reply Comment

1st!

Honey IsyQi said... Reply Comment

@3viL X eIjI

ttba kurasakan blog ni glamer giler trafic bjuta2 shari...hhehee

Anonymous said... Reply Comment

dah dgr..lagu comel..mcm awk juga ;)

Anonymous said... Reply Comment

oho..lagu nie...selalu dgr kat Sinar.FM...nice song...erm..ada satu lagu nie yg sama zaman dgn lagu nie..best juga..p dh tak igt dh sape nynyi..ahaha..

-L-

Izyan Masri said... Reply Comment

AMBOI TU DIA SAMPAI 10 CUCUK SATAY NAK HABISKAN SORG.JELES NI.HAHA :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters