Wednesday, November 23, 2011

Ultras Malaya sambut Harimau Muda di LCCT

Assalamualaikum... =))

Ni kesinambungan dari cerita Honey, Malaysia Juara Sukan Sea 2011. Pas raikan kemenangan di 'Stadium Hakim', Honey n all da comrades lepak-lepak sat wif Joe Flizzow. Hahhh ble tengok bideo ni, Joe Flizzow yang sangat cool chant with all da comrades. B4 tu nak promot gak yang ringtone untuk Selamanya tu dah boleh dimuat turun dari henpon anda. Hihihihiiii

Ok back to da topic, dalam kol 2pagi kitorang sampai kat LCCT. Time tu dah ramai orang kat sana, budak-budak ni siap chants lagi. Memang meriah gilerrr pagi tu. Rugi sapa tak join...

Actually kitorang dikhabarkan players akan sampai dalam kol 3pagi. Dats y sume bergegas pegi LCCT tu. Tapi tetiba lak dorang kena buat ujian doping, iskkkk teruk tul indon ni. Tapi takpe, layan jer. So terpaksa la extend almost 2hours. Kira pukul 5pagi dorang sampai la (hasil maklumat di pesbuk)

Budak-budak ni pun still semangat lagi. Continuously chant, salute laaaa. Then tetiba lak my fren got message from datuk, inform yang hero-hero kita tu akan sampai kol 7pagi. Adoiiiiiiiii makin lambat lakkkk. Dahlaaa kena pegi keja. Iskkkkkk... Tapi alang-alang dah sampai sini, tunggu je la..

Kitorang pegi lepak-lepak McD dulu, Honey memang dah ngantuk giler time tu. Nak makan pun tak larat da. Then pegi surau rest-rest jap while waitin for Subuh. =)

Dalam kol 6pagi tu, LCCT bergema lagi dengan Ultras Malaya chants. Makin meriah, dorang macam dah jadi artis lak, ramai yang amek gambo n bidoes. Makin semangat la budak-budak tu. Kihkihkihhh




Then dalam kol 7.30pagi everyone dah ready, bus FAM pun dah sampai. Begitu juga dengan wakil-wakil media. Suma tak sabar nak jumpa ours Harimau Muda. Honey pun sama, nak jumpa Abang Manis Fakri. Kahkahkahkahhhh...


Finally dalam kol 8 lebih, players pun kuar sambil disambut oleh rakyat Malaysia yang berbangga dengan kemenangan Footbal Sea Games 2011. Ada yang tarik player, nak amek gambo skali, nak bersalam-salaman, berhug-hug n macam-macam aksi lagi. Apapun Honey wanna wish, Congrats everyone!!!!!!!!!!!!! Alhamdulillah.....  =)






Nak ulasan yang lagi besh, u all ble klik sini

Credit pic:

Apa Kata Honey: Hanya tengok adek-adek Harimau Muda dari jauh, malas nak pegi bersesak-sesak. Lagipun non muhrim, takble nak salam-salam. Huhuhu =)



Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


4 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

upload pictures please.........

Anonymous said... Reply Comment

betul tu...bukan muhrim tak boleh salam sesuka hati walaupun mereka tu artis :)

Anonymous said... Reply Comment

mohon share picture...tq awak

anak merdeka said... Reply Comment

game yang buat semua sakit jantung malam tu... huhuhu... pape pon tahniah kepada Harimau Muda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters