Saturday, February 16, 2013

Kembali ke Sekolah

Assalamualaikum... =))

Kembali ke sekolah?? Yup memang betul pun sebab Hani kembali ke USM tercinta setelah grad pada 2010. Ha ha ha...

Actually, last CNY holiday, Hani mai Penang dengan palap gangs. Tujuan utama nak gather-gather sesama mereka dan makan kat Seoul Garden AutoCity, Juru. Wahh so yummmyyy... At the same time, pegi kenduri kahwin Mas Civil kat Sg. Dua.

Maka bermulalah perjalan ke Penang pada malam 8hb February. Time tu hari Jumaat, so lepas keje jer terus packing barang dan drive to Penang. Seb baik la traffic lancar jer, ada jam sikit-sikit kat area Rawang. Alhamdulillah sampai USM dalam pukul 4pagi, risau gak kalau pak guard tak benarkan masuk, ye la orang luar mana ble masuk campus sesuka hati kan. Tapi Hani confident je kuarkan matrik card yang dah berhabuk, eh eh tak sangka still boleh guna. Kami pun masuk ke USM dengan hati gumbira. Yahuuuuu!! Kebetulan ada lagi member yang amek master kat USM tu, so kitorang tumpang kat bilik dia la. Thanks Eja!! =D

Pada keesokan harinya, kitorang plan nak berjalan-jalan melihat campus. Banyak jugak perubahan, wajah baru. Tetiba rindu segala kenangan time bergelar student selama 4tahun kat sini. Cepat jugak masa berlalu, sekarang dah 2tahun lebey menjadi wanita bekerjaya, rely miss my student life... =')

Hani with Diena, Dja and Aza... =)
Banyak jugak Hani amek gambar, tapi sekarang intenet slow pulak, takble nak haplod. Nanti kalau rajin Hani upload la gambar kat USM Engineering Campus ni...huhuu.. Insya Allah..

ApaKataHoney: Proud to be USM student. WE LEAD!! KAMI MEMIMPIN!! Huhuu semangat... =p


Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


2 Responses So Far:

Fikri said... Reply Comment

saya masih di USM 'tercinta'. Haha :D

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Fikri

yeke? sambung master? bestnyaaa..hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters