Friday, October 28, 2011

Website FAM kena HACK!!!

Assalamualaikum... =))

Aritu dah kena... Tadi otw pegi kerja dengar lagi kat berita pasal hack meng'hack' ni. Kena lagi ker??? Heheheeee

Kawan-kawan sekalian, rajin sungguh korang ek main-main dengan FAM ni. Aritu pegi hack web Singapore, (dapat liputan dari media Singapore), pastuh web tiruan MSL, then FAM ni pulak...

www.fam.org.my

hacked by: UM'07, pjpb cr3ws, gaysec and anti-p4sti
Ni antara yang yang menarik kat page tu...

"So hang ckp ni negara demokrasi eh? So kami tak puas kami godam ja.. Don`t blame us shithead u ask for it dlm suratkhabar ni. Penyokong bebas buat apex2 je ..."

"Wahai FAM si kapitalis anjink!! Anda sentuh jiwa, kami hancurkan poket anda. Kami mampu buat lebih lagi daripada ini. Kami mahu ranking naik dan harga tiket turun, bukan ranking turun tapi harga tiket naik. Rakyat terseksa dengan ideologi rm 50 anda. Alasan tak masuk akal. Anda jangan fikir rakyat bodoh. 100 tahun baru boleh bolasepak Malaysia maju yer!!! cakap pakai bontot ke wahai FAM..... Pegi mampos la FAM!!!"

Fuh tarik nafas dalam-dalam...ganaih sungguh depa ni.. Website tu telah di'touch up' oleh UM'07, pjpb cr3ws dan anti-p4sti. Hebat laaaa comrades sekalian!!!!! Ni siap masuk Metro lagi. Glamer la korang pasnih. Hahaaa

FYI, website UM'07 pun pernah gak kena hack oleh Singaporean, kalo tak pecaya sila click link ni.. Then dis link... Ini berikutan insiden perlawanan Malaysia vs Singapore for world cup qualifier baru-baru ni.

website Ultras Malaya suatu masa dulu

Ok balik pada point utama. Sebab utama page FAM ni kena hack bcoz of da increasing price for final Piala Malaysia 2011. RM 50???? Fuhhhh sangat tidak munasabah.

Tindakan meng'hack' dan mengutuk FAM ni bukan bermaksud rakyat Malaysia benci dengan bolasepak kita, No No No Noooo... Kami sayang sangat dan akan sapot until da last rebel. Tapi tindakan FAM ni boleh membunuh semangat dan sokongan semua rakyat negara tercinta ni. Kami semua mahu perubahan terutamanya dalam pentadbiran, perubahan yang boleh membangunkan mutu bola sepak kita, kami mahu ranking bolasepak negara ni meningkat!!! Bukan HARGA TIKET yang semakin MENINGKAT!!!!


Updated: Setakat ni (28/10/2011 - 11.01am) website FAM ditutup bcoz under maintenance. hihi

Apa Kata Honey: FAM oh FAM





Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


9 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

1st komen..hebatnya sape yang hack hehee

nusantara mistika said... Reply Comment

nie ko lah punye keje nie.
hahahah

saiLendra bLoodLine said... Reply Comment

xpatut betol...
patut bubuh gambar aku jer,baru femes sket.
hahah3

Anonymous said... Reply Comment

padan muka FAM!!!

Honey IsyQi said... Reply Comment

@nusantara mistika

eh jgn heboh2...kantoi lak nnt..ekekeke =p

Honey IsyQi said... Reply Comment

@saiLendra bLoodLine

nak ke??gambaq mana nak bubuh??? mai bagi kat ceq...hahaaa

Anonymous said... Reply Comment

aku puas...aku puas..

Anonymous said... Reply Comment

padan muka ko FAM!akakakaaa

Anonymous said... Reply Comment

hacker join skali masa ultras boikot FAM kat SSA tak? dengarnye ade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters