Sunday, April 7, 2013

Spring Holiday in Japan

Assalamualaikum... =))

Sebagai mukadimah untuk menyeru semangat rajin masuk ke dalam diri bagi menghapdet entry yang bertajuk....

SPRING HOLIDAY IN JAPAN!!!

Hahhh bagi kaler merah sket, so kira warning pada diri sendiri yang malas untuk menghapdet blog... huhuhuu.. Rasa rugi sangat kalau tak hapdet sebab apa? Sebab time Hani g holiday tu Sakura telah berkembang mekar menghiasi bumi Japan. Sangat cantek!!!! Subhanallah... Tak percaya? Meh tengok sikit2 gambar nih... =)





Sori for bad quality of pictures, amek pakai henpon jer... Tapi takpe, janji ada gambar kan..hehe.. Insya Allah kalau dibagi kesempatan masa Hani akan tulis official entry pasal percutian di Japan yang sangat Ohsem!!!
Bila la agaknya semangat rajin ni ble datang yer.. =p

ApaKataHoney: Oh semangat rajin, datanglah.. ku seru kau datang.. datanglaaaa....


Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


7 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

cantiknya sakura.. upload lagi picture yer..

Faris Taqewa said... Reply Comment

yeayh! dah update! xsabar nak baca your version kat Japan!

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Faris Taqewa

nanti rajin baru hapdet blog ni..hehe.. mmg best sgt!!! wajib dtg lagi... =D

Anonymous said... Reply Comment

awak boleh tulis cara buat visa ke jepun? terima kasih ;)

Liza Nova said... Reply Comment

thanks honey info sangat membergunakan saya dan keluarga plan to japan december 2013

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Anonymous

dah buat.. cara mudah memohon visa ke jepun =)
http://snowprincesszzz.blogspot.com/2013/05/cara-mudah-memohon-visa-jepun.html

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Liza Nova

yeke? wahh bestnyaa.. time tu winter.. ble main salji puas2.. happy holiday!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters