Monday, December 3, 2012

Tunang & Football

Assalamualaikum... =))

1st December 2012.. Hari yang paling busy bagi Hani. Since last two weeks dah tak pernah rest bcoz I had Latihan Berterusan Pegawai Muda kat TUDM Subang. Pastuh keje, non stop, penat + aura-aura demam kian terasa. Tapi abaikan jer sebab ada benda lebih penting kena setelkan dulu.

Bangun pagi 1 December, dah rasa demam sikit-sikit. But I have 2 important things today, My best friend Engangement and Bola!! So cepat-cepat bersiap untuk ke Melaka. Pakai baju kurung cantek-cantek, also packing baju untuk ke stadium malam nanti.. Semangat!! haha
Komplot AFF Suzuki 2012 (Malaysia vs Indonesia)
Otw to Melaka, terpaksa la menempuh jam yang teramat dasyat. Nasib baik sempat sampai umah member b4 event start. Dan Alhamdulillah, member sorang ni dah jadi tunang orang. Eksaited jer tengok. Haha. Moga berjaya ke alam perkahwinan, membina baitul muslim dan keluarga sakinah... Insya Allah.. =))

yummynyaa...
Cadbury...like33x
Congratulations!!!!
Dalam 4.30 petang, baru nak gerak ke stadium. Memang banyak bersabar jer time nak kuar tol Simpang Ampat tu, nak dekat sejam jugak. Masuk highway pon sama, ada certain-certain tempat jam, hinggalah ke Stadium Keramat Bukit Jalil. Demam kian terasa, badan dah rasa lain macam.. tapi semangat gak nak g stadium..sebab tiket dah beli..hahaa

I use dat thing during Final AFF Suzuki 2010, Malaysia won 3-0!!!
Hani sampai stadium dalam 7 lebey. And.... I like the environment!!! Ramainyaaa orang, felt like suasana Final AFF Suzuki 2010. I just hope the result will be the same. InsyaAllah...
Ultras Malaya
Full House!!!
From 2Q curva


Dan nyanyian lagu Negaraku bergema di stadium Bukit Jalil. Demam dilupakan untuk sementara waktu. Focus untuk game Malaysia vs Indonesia... Are you ready guys???!!!!
Credit : Sue Tarmizi
Tifo terbaik dari ULTRAS MALAYA!!!
Untuk 10 minit pertama permainan, Indon memang menguasai perlawanan. Banyak peluang untuk score... Cuak jugak tengok game nih. Tapi rezeki untuk Malaysia!!


Dan...... 2nd goal!!!! Alhamdulillah....



Dah abeh 1st half, Hani nak masuk curva 1Q lak... Memang pack giler, nak turun bawah amek masa dalam 10 minit jugak... Fuhhhh
Macam mana nak turun ke bawah??
Amek gambar from curva 1Q... Sori Indon...haha
"Balik Indon Balik"... =p
Finally... Alhamdulillah Malaysia menang 2-0 ke atas Indon. Dan berjaya ke peringkat seterusnya, jumpa Thailand lak. Sekarang tengah berpikir-pikir nak p Thailand ke tak. Baru jer rasanya balik dari bercuti kat Phuket...huhu
Salam Dua Kosommm....
Dalam sesak-sesak ni, dapat la jugak berjumpa dengan photographer Izo Hakim.. Susah gila nak jumpa dia ni... hohooooo =p
muka demam... tapi hepi...yeayyy dua kosong!!
At the end of story, my beloved kasut since 2007 telah pon selamat, say gud bye to me... ='(. Walaupun demam, tapi sangat puas hati dapat datang stadium... Dah rasa macam menang Final tau tak?!.. haha..
babaiiii....
Iklan jap... Ada sesiapa boleh explain maksud banner ni?? "Busuk-Busuk Pahlawanku, Busuk-Busuk Pahlawanku"... Sehingga kini masih belum ketemu jawapan... Sekian~~~
Credit to Sue Tarmizi
ApaKataHoney: Congrats my best friend!!! Congrats Harimau Malaya!!!


Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


7 Responses So Far:

Anonymous said... Reply Comment

wakakakkakaa...busukbusuk pahlawanku tak bleee beeelahhhhh waakakkakaa

Anonymous said... Reply Comment

ingatkan awak yg btunang.fuhh selamat,,,

Anonymous said... Reply Comment

"Busuk-Busuk Pahlawanku, Busuk-Busuk Pahlawanku" ada kemungkinan besar orang yang buat banner neh salah dengar UM chants "Bunuh Musuhmu Pahlawanku."

Anonymous said... Reply Comment

awek bola rupanya..like44x

Anonymous said... Reply Comment

bear grylls messer
Here is my page :: bear grylls messer

sheen said... Reply Comment

cute nye..tp ak rase date tu mcam salah bulan jek.. kikiki... nway thanks for coming=)

Honey IsyQi said... Reply Comment

@sheen

a'aa la salah bulan..hahaha..jap g betulkan.. thanks jgk dtg utk majlis hani aritu...hihi =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters