Tuesday, June 28, 2011

Picture Terbaek Ultras Malaya - Malaysia vs Lubnan

Assalamualaikum... =))

23 June 2011 - Agak bersejarah jugak la tarikh ni bcoz Malaysia layak ke pusingan ke-3 untuk Olympic 2012 selepas kalahkan Lubnan, 2-1. Alhamdulillah... So Honey wanna share all the great picture taken by a great photographers during a great day with a great athmosphere. Ultras Malaya without Flares n Smoke Bomb, tp still da BOmB!!!!!


B4 start game. Warm up session. Resit Rolls redy tuk dibaling.


Black and Yellow


During Negaraku


Malaysia Giant Flag
Under da giant flag


Baling resit rolls

Nice and Smart and Mantap!


Ultras Malaya


Capo


Picture from my Hp. Poor Quality. Hehee




Go Malaysia Go!!!


Ultras Malaya Capo



The 12th Players


Police in between comrades. Ganas sangat sampai polis nak jaga. Hehe



The big screen



Apek selamatkan bola. Hebat!


Football is more than making $$$$$$!!!


Alhamdulillah. Malaysia 2 - Lubnan 1


Ultras Malaya, Penyokong Setia, Penyokong Sejati


After da game. Wif Paeh.


A Million Thanks to:
Farid Photoghrapy
Ariff Hashim
Honey IsyQi Corporation

Apa Kata Honey: Kepala sapa kena Resit Roll after nyanyi negaraku?? Hehe sori… Honey baling tak kuat. Game lawan Chinese Taipei esok nak baling kuat-kuat sampai tengah padang. Peace =p


Honey IsyQiPosted By Honey IsyQi

Thanks for readings. Anything can contact me through my Facebook Page

Thank You


8 Responses So Far:

HitamKuning said... Reply Comment

I was there... celebrating Harimau Muda qualified to the next round of Olympic qualifier.

Pemilik Pokok Mangga Depan Rumah said... Reply Comment

tahniah team olimpik malaysia...

Honey IsyQi said... Reply Comment

hitam kuning: owh rely???so 2moro game must join UM..hehe

Honey IsyQi said... Reply Comment

PPMDR: yeahh congratz to them...terbaek!!!

Anonymous said... Reply Comment

perghhhhhhhhhhhhhhhhh awek ultras ke??ganaih tapi comel...

Anonymous said... Reply Comment

minta maaf cakap, sy penyokong setia Malaysia tp bukan ultras malaya. sy rasa ultras malaya ni dtg stadium buat semak je, menyanyi lebih tgk bola tidak, org bising2 tgk bola gak tp bukan mcm ultras. dan saya rasa kebanyakan ultras ni bukan peminat bola sepak pn. semua yang dtg rasanya nak buat huru hara je.. memekak lebih!

Honey IsyQi said... Reply Comment

@Anonymous

xpeduli la u nak ckp apa..atleast players n coach suka dgn cara ultras...bkn peminat bola ke apa tolak tepi, yg penting komitmen mereka dtg utk sokong Malaysia...mulia sgtkah diri kita utk mengutuk dan mengkritik org lain??fikir2kanlah..=)

Anonymous said... Reply Comment

@Honey IsyQi

setuju dgn awak honey.org yg bising2 tu mesti jeles dgn ultras!!!sokong ultras malaya selamanya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VISITORS AROUND THE WORLD

free counters